Na diverse offerte en adviezen bij andere leveranciers. Bij van der Heijden dakkapellen uitgekomen.
Een superfijn contact vanaf advies tot plaatsing.

Gewoon een no nonsens mentaliteit en afspraak is afspraak.
Plaatsen van twee dakkappellen in één dag geregeld en netjes alles afgewerkt.

Arno nogmaals bedankt voor je adviezen en goede service

Groeten
Dick en Monique
Oss

Hagenaars083

Hagenaars086

Wij zijn zeer tevreden over van der Heijden dakkapellen.
De eerste keer dat we een dakkapel lieten zetten, konden al onze wensen zonder problemen verwerkt worden in het dakkapel.
Dit ging in een zeer goede sfeer. De dakkapel zelf werd in 1 dag gezet.
Toen we verhuisden wisten we dan ook meteen bij wie we een nieuwe dakkapel wilde bestellen.
Ook dit ging weer vlekkeloos.

Mvg Katja van den Belt

referentie-maart2014

 

Door gezinsuitbreiding waren we de mogelijkheden gaan bekijken voor een zolderkamer voor één van onze kinderen. Daarnaast wilde we een aparte computerkamer op zolder creëren. Om dit te realiseren dachten we aan het plaatsen van een dakkapel.
Op aanbevelen van een kennis zijn hebben we een afspraak gemaakt bij van der Heijden dakkapellen in Heesch. Deze kennis had zelf ook een dakkapel door van der Heijden laten plaatsen en was hierover zeer te spreken.
Onder het genot van een kop koffie en het voorleggen van onze wensen en ideeën hebben we samen met eigenaar Arno naar de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel gekeken. We kregen tijdens dit gesprek een duidelijk beeld van de mogelijkheden in materiaalkeuze en extra opties zoals bijvoorbeeld rolluiken en kiepkantelramen.
Ook hebben we een kijkje kunnen nemen in de aangrenzende werkplaats waar Arno samen met een collega de dakkapellen zelf klant specifiek samenstelt.
Na deze goede eerste indruk kregen we binnen enkele dagen een nette en duidelijke offerte. Hierna hebben we van der Heijden opdracht gegeven om het dakkapel te komen plaatsen, en hebben we bij ons thuis een afspraak gemaakt met Arno om het een en ander in te meten.
Ongeveer 3 weken na opdracht kregen we een belletje van Arno dat ze de week er op het dakkapel wilde komen plaatsen. Op de afgesproken dag kwam Arno met een collega rond half 8 s'morgens met het dakkapel op een aanhangwagen aanrijden.
Na een dag hard werken stond er een prachtig onderhoudsvrij dakkapel op ons huis.
Super om te zien hoe alles naadloos in elkaar overliep. Van het aanpassen van de bestaande dakconstructie, planning van de hijskraan, en plaatsen van het dakkapel. Ook werden alle afvalstukken van het dak netjes afgevoerd.

Al met al een super eind resultaat en een erg fijne samenwerking met van der Heijden dakkapellen.
Ze krijgen zeker onze aanbeveling!
Mvg,
Fam Hendriks Druten (gld)

dakkapel Hendriks Druten

Van oriëntatie tot plaatsing van de dakkapel voel je je behandeld als klant in de positieve zin van het woord. Komt uitstekend zijn afspraken na, is telkens exact op tijd aanwezig en het team werkt hard. Kortweg: je houdt er een prettig gevoel aan over.

baltussen 042
Wij wilden graag meer ruimte en licht in onze woning. Door de schuine kap was een dakkapel de ideale oplossing.

Twee partijen hadden wij gevraagd om een indicatie af te geven. Bij binnenkomst werd direct duidelijk dat Van der Heijden Dakkapellen gespecialiseerd is in Dakkapellen. Kundig werd de constructie bekeken en werd direct een correcte prijs afgegeven.

Zoals afgesproken werd de dakkapel in één dag geplaatst!

Wij kunnen iedereen een dakkapel van Van der Heijden Dakkapellen adviseren.

Peters

 Na wat oriëntatie op internet en reacties op diverse offertes kwam Arno bij ons kijken. Met een duidelijk verhaal en een verbetering van ons eigen plan hadden we direct veel vertrouwen in Van der Heijden Dakkapellen. Daarna nog even gaan kijken in de werkplaats in Heesch. Toen besloten - al was de prijs niet de allerlaagste - de klus door hen te laten uitvoeren. Vervolgens is alles volgens planning verlopen en zijn we zeer tevreden over de dag van de plaatsing, de kwaliteit van de dakkapel en de service achteraf. Fijn om op een prettige manier zaken te doen met professionals!
En wat betreft de dakkapel: onze donkere zolder is veranderd in een prachtige lichte overloop met 2 slaapkamers, een kleine kamer en een vliering; een absolute meerwaarde van ons huis!
Lucien


de groot

"Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing hebben wij erg prettig contact gehad met van der Heijden. Kort lijnen, servicegericht en uiterst vriendelijk. Een bedrijf dat vakmanschap levert en oog voor detail heeft. Wij zouden van der Heijden aan iedereen aanbevelen."

Fam. van der Valk

vd valk 2

 

Wij zijn zeer te spreken over de betrouwbaarheid en deskundigheid waarmee we voorgelicht zijn en onze dakkapel geplaatst is.
Geen verkooppraatjes gericht op meer verkopen, maar een vakkundige oplossing die bij ons past. En niet te vergeten, afspraak is afspraak.

Mark Megens

Hij heeft kennis en vakmanschap, vriendelijk in de omgang, werkt accuraat en snel. Het dakkapel is van goede kwaliteit.

Mijn huis en dak zijn erg oud en de heel oude dakkapel in zeer slechte staat. Maar Arno wist het nieuwe dakkapel er precies in te zetten en het geheel netjes afgewerkt.  

Mijn dakkapel is een plaatje voor het huis!

groetjes Yvonne

Van der Heijden Dakkapellen levert een hele goede prijs-kwaliteit verhouding met een inzichtelijke calculatie en eerlijk advies.
De levering en werkzaamheden zijn allemaal erg zorgvuldig en netjes uitgevoerd binnen de toegezegde termijn.
De dakkapellen zijn een echte meerwaarde voor ons huis!

Fam. Van Pinxteren
Heesch

 

v pinxteren  foto s van pinxteren 037

 

 

klanten-vertellen-ervaring-referentie

 

offerte orange

 

Banner-kwaliteitenservicezoalshethoort

 

betaalplan orange

Alle voordelen op een rij

 • Meer ruimte, licht en comfort
 • Zichtbare woning verfraaiing
 • Zeer efficiënte werkwijze
 • Persoonlijk contact van offerte tot plaatsing
 • In een halve dag geplaatst
 • Geen standaard uitvoering maar maatwerk
 • 15 jaar garantie op dakkapel en nieuwe constructie
 • Waarde toename van uw huis door meer m3 inhoud

vangrinsven xl

Contact

 • Van der Heijden Dakkapellen
 • Cereslaan 12a
 • 5384 VT Heesch
 • Telefoon: 06 - 22692338
 • E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Template Design © PJP Projects. All rights reserved.