L de Groot

L de Groot

Na wat oriëntatie op internet en reacties op diverse offertes kwam Arno bij ons kijken. Met een duidelijk verhaal en een verbetering van ons eigen plan hadden we direct veel vertrouwen in Van der Heijden Dakkapellen. Daarna nog even gaan kijken in de werkplaats in Heesch. Toen besloten – al was de prijs niet de allerlaagste – de klus door hen te laten uitvoeren. Vervolgens is alles volgens planning verlopen en zijn we zeer tevreden over de dag van de plaatsing, de kwaliteit van de dakkapel en de service achteraf. Fijn om op een prettige manier zaken te doen met professionals!

En wat betreft de dakkapel: onze donkere zolder is veranderd in een prachtige lichte overloop met 2 slaapkamers, een kleine kamer en een vliering; een absolute meerwaarde van ons huis!
Lucien

Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open.