Fam Hendriks

Fam Hendriks

Door gezinsuitbreiding waren we de mogelijkheden gaan bekijken voor een zolderkamer voor één van onze kinderen. Daarnaast wilde we een aparte computerkamer op zolder creëren. Om dit te realiseren dachten we aan het plaatsen van een dakkapel.
Op aanbevelen van een kennis zijn hebben we een afspraak gemaakt bij van der Heijden dakkapellen in Heesch. Deze kennis had zelf ook een dakkapel door van der Heijden laten plaatsen en was hierover zeer te spreken.

Onder het genot van een kop koffie en het voorleggen van onze wensen en ideeën hebben we samen met eigenaar Arno naar de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel gekeken. We kregen tijdens dit gesprek een duidelijk beeld van de mogelijkheden in materiaalkeuze en extra opties zoals bijvoorbeeld rolluiken en kiepkantelramen.

Ook hebben we een kijkje kunnen nemen in de aangrenzende werkplaats waar Arno samen met een collega de dakkapellen zelf klant specifiek samenstelt.

Na deze goede eerste indruk kregen we binnen enkele dagen een nette en duidelijke offerte. Hierna hebben we van der Heijden opdracht gegeven om het dakkapel te komen plaatsen, en hebben we bij ons thuis een afspraak gemaakt met Arno om het een en ander in te meten.

Ongeveer 3 weken na opdracht kregen we een belletje van Arno dat ze de week er op het dakkapel wilde komen plaatsen. Op de afgesproken dag kwam Arno met een collega rond half 8 s’morgens met het dakkapel op een aanhangwagen aanrijden.

Na een dag hard werken stond er een prachtig onderhoudsvrij dakkapel op ons huis.
Super om te zien hoe alles naadloos in elkaar overliep. Van het aanpassen van de bestaande dakconstructie, planning van de hijskraan, en plaatsen van het dakkapel. Ook werden alle afvalstukken van het dak netjes afgevoerd.

Al met al een super eind resultaat en een erg fijne samenwerking met van der Heijden dakkapellen.
Ze krijgen zeker onze aanbeveling!
Mvg,
Fam Hendriks Druten (gld)

Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open.