Dakkapel vervangen

Dakkapel vervangen
Uw dakkapel vervangen met een betere

Wanneer u uw dakkapel gaat vervangen is dit het moment om u te verdiepen in de dakkapellen van Van der Heijden. Want een dakkapel vervangen is veel gemakkelijker wanneer deze kant-en-klaar is. U krijgt dan immers een dakkapel die precies aansluit op uw huis, omdat wij deze voor u op maat hebben gemaakt in onze werkplaats.

Het dakkapel vervangen doen wij bijna aan de lopende band. Wij vervangen uw dakkapel met een zeer fraaie, die er (minstens) net zo mooi uitziet als uw vorige. Of het nu een klassieke of moderne dakkapel was, van kunststof, aluminium of hout. Tegelijkertijd profiteert u van de betere duurzaamheid van ons materiaal. Nieuwsgierig? Dat zijn wij ook, naar u! Neem nu even contact met ons op!

Waarom uw dakkapel vervangen met de onze?

Behalve de voordelen van een mooiere dakkapel, vervangen wij deze dus met een dakkapel die vervaardigd is uit duurzamer materiaal. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons werk dat u dan ook 15 jaar garantie krijgt op onze dakkapel. Vervangen was niet eerder zo gemakkelijk en voordelig.

Hoe gaan wij uw dakkapel vervangen?

Nadat wij met u alle aspecten en wensen hebben besproken, zoals het uiterlijk en afmetingen, vervaardigen wij in onze werkplaats uw fraaie toekomstige dakkapel. Het vervangen gebeurt meestal binnen een dag. Hierdoor houden wij de kosten van onze service zeer laag. Wij vervangen uw dakkapel bijvoorbeeld op zolder, of op de 1e verdieping.

Soms is het nodig: vergunningen om een dakkapel te vervangen. Echter, in de meeste gevallen heeft u het niet nodig voor kleinere onopvallende bouwwerken. Heeft u voor het dakkapel vervangen toch nog tekeningen of sterkte berekeningen nodig, dan willen wij niet dat u hiervoor moeite hoeft te doen. Wij nemen u dit werk dan ook uit handen!

Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open.