Glas HR++

Warmtewerend glas
• U-waarde van 1.2

ISOPANE SILVERSTARE Neutraal 1.1
combineert een optimale kleurneutraliteit met een uitstekende warmte-isolatie. Traditionele warmte-isolerende coatings veroorzaken vaak een kleurverandering. Dankzij een nieuwe coatingstechnologie blijft SILVERSTAR Neutraal 1.1 helder. Daarnaast zorgt het sterk gereduceerde spiegeleffect voor een zo groot mogelijke harmonie met de andere gebruikte bouwmaterialen. Door de toepassing van innovatieve techniek voldoet dit nieuwe isolatieglas niet alleen ruimschoots aan de nieuwe wettelijke bepalingen op het gebied van warmte-isolatie, maar beantwoordt het ook aan hoge esthetische eisen. De kleurneutraliteit van SILVERSTAR Neutraal 1.1 is zonder meer vergelijkbaar met die van ongecoat floatglas.

 

SILVERSTAR 1.1 Neutraal – Warmte-isolatie transparant.
De omzetting van esthetische eisen naar de vormgeving van beglazing in moderne gebouwen.

Een blik door de ruit bewijst dat de kleuren natuurlijk en helder zonder enige vertekening worden weergegeven. SILVERSTAR Neutral 1.1 is geschikt voor beglazingen in ieder gewenst formaat en maakt het mogelijk de meest uiteen lopende architectonische uitstraling realiseren.

Uitstekende kleurneutraliteit
• Meer speelruimte bij de vormgeving
• Aantrekkelijke optiek
• Natuurlijke kleurweergave
• Hoge mate van lichtdoorlaat
• Sterk gereduceerde spiegeleffect

Lage Ug-waarde
• Geringer energie verbruik
• Meer behaaglijkheid
• Minder CO2- en stikstofemissie

Optimale ZTA-waarde
• Gebruik van de binnenvallend zonnenstralen voor extra warmtewinning

Toepassing bij multifunctionele eisen
• Te combineren met extra geluiddemping en veiligheidsglas

 

Enkele cijfers die pleiten voor duurzaam energiebesparende ramen en glasmodernisering


Bijna 80% van de beglazing die momenteel in gebruik is, voldoet niet meer aan de daarvoor geldende energietechnische eisen. Ongeveer 30% van het totale warmteverlies is toe te schrijven aan dit verouderde glas. Zelfs isolatieglas van tien jaar oud wordt gewoonlijk al als verouderd aangemerkt.

 

 

Behaaglijkheid en ruimtegebruik


Efficiënte isolatieglaswaarden voor behaaglijk en warm wooncomfort
Door de continuele verdere ontwikkeling van ISOPANE isolatieglas worden er tegenwoordig warmte-isolatiewaarden bereikt die zelfs die van warmte-isolerende gemetselde muren overtreffen. Een groot pluspunt van SILVERSTAR gecoat glas is de voelbaar grotere comfortzone, in het bijzonder in de buurt van de dakramen, kozijnen en natuurlijk dakkapellen.

Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen.