RC 6 dakkapel isolatie

Isolatie eisen

Per 1 januari 2015 zijn de isolatie eisen flink aangescherpt. Huiseigenaren beseffen niet altijd dat warmte stijgt in een huis. Het dak word dus weleens vergeten. Het dak is echter de jas van het huis, met een goed geïsoleerd dak kun je de warmte binnen houden en de kou buiten. Denk aan het milieu en natuurlijk uw eigen portemonnee bij de keuze van uw dakkapel.

Als uw woning in keer in de verkoop gaat beïnvloed het energielabel in steeds sterkere mate de waarde van de woning.

Nieuwbouw

Het dak moet nu anno 2019 een nieuwbouwwaarde van RC 6 hebben, en de gevels moeten een nieuwbouwwaarde van 4,5 hebben. Dit houdt in dat bij nieuwbouw en bij renovatie aan een dak en gevels de isolatiematerialen ervoor moeten zorgen dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Hierdoor moet (achteraf) isolatiemateriaal in de gevel en het dak worden aangebracht. Wij kunnen uw dakkapel opleveren met een RC 6 isolatiewaarde.

RC 6-waarde

Zoals genoemd moet de gevel een nieuwbouwwaarde van 4,5 hebben, 4,5 staat voor een isolatie waarde van minimaal 4,5 m2K/W. Het dak moet zelfs voldoen aan de RC 6 waarde, minimaal 6,0 m2K/W.

Met een goed geïsoleerde dakkapel van Van der Heijden dakkapellen zit u er in de winter periode warm bij, tevens zal een goede isolatie u al snel tientjes per jaar opleveren.

Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open. Nieuwsflits:** Nieuws adres: Vinkelsestraat 24 I 5384 SG Heesch ** Alle zaterdagen alleen op afspraak open.