Dakramen

Dakramen

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat voor voordelen een dakraam biedt? Een of meerdere dakramen brengt daglicht, ventilatie, uitzicht en gebruiksgemak op uw zolder of andere donkere ruimte. U kunt niet alleen voor dakkapellen bij Van der Heijden Dakkapellen terecht, maar ook voor het laten plaatsen en monteren van uiteenlopende dakramen. Breng uw zolder tot leven met bijvoorbeeld een Velux dakraam of gekoppelde dakramen. Wij zijn leverancier van Velux dakramen, een gerenommeerd handelsmerk dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl. Bij Velux dakramen bieden wij ook nog eens vele extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam verduisterende rolluiken, verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Of rolgordijnen die niet alleen fraai ogen, maar ook voor een betere isolatie zorgen. Of natuurlijk decoratie en zonwering, waarmee u uw dakraam compleet maakt.

Dakramen in soorten en maten

Bij Van der Heijden Dakkapellen kunt u terecht voor veel denkbare maten en soorten dakramen. Wij bieden u een grote keuze en wij zetten ons graag in voor zowel particulieren als op de zakelijke markt. Alle dakramen die wij plaatsen voldoen aan de hoogst gestelde eisen. Bovendien krijgt u jarenlange garantie, zodat u zorgeloos van uw dakraam kunt blijven genieten. Bent u op zoek naar een dakraam of een speciale afmeting? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen. Nieuwsflits:** Alle zaterdagen alleen op afspraak open ivm Corona maatregelen.